2015-09-18

Érdekel, hogy milyen egy független színházi csapattal dolgozni?

Diákok jelentkezését várja a Mentőcsónak!

A Mentőcsónak októberben elindítja ifjúsági csoportját. Az egész évadon át tartó foglalkozássorozat fókuszában a tehetséggondozás áll, valamint a kérdés: „Mi a tehetség sorsa Magyarországon?” A program célja, hogy a diákoknak segítsünk megtalálni azt, amiben igazán tehetségesek - színházi, ill. drámapedagógiai eszközök segítségével. Olyan fontos kérdéseket kívánunk megvitatni velük, mint pl. a tehetség és a társadalom egymásra gyakorolt hatása. Hogy mit gondolnak erről a témáról a diákok, abból előadás is születik, amit a közönség a Jurányi Házban láthat majd.
A Mentőcsónak diákcsoportja megismerheti azt is, hogy miként működik egy független csapat, egy olyan térben, ahol nincsenek kulisszák, és ahol egy kicsi stáb tesz meg mindent annak érdekében, hogy professzionálisan működhessünk. A foglalkozásokat független alkotók, rendezők, színészek és tervezők tartják, elsősorban a Mentőcsónak és az egykori Szputnyik művészei.

Azoknak a 16-22 év közötti fiataloknak a jelentkezését várjuk, akik október közepétől 2016. április végéig rendszeresen, heti két alkalommal részt tudnak venni a foglalkozásokon.

Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, küldj egy írásbeli portrét magadról a mentocsonak@szputnyik.com email címre! Bármit leírhatsz, bármilyen műfajban, mindegy mennyit írsz, a lényeg, hogy minél jobban megismerjünk Téged! Várjuk jelentkezésedet szeptember 28-ig!

Mi a Mentőcsónak? >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése